mijn-nlp.nl

Gevestigd in Waalre
Werkzaam in de regio Eindhoven

Accreditatie

Mijn-nlp.nl is aangesloten bij de Society of Neuro-Linguistic Programming™. Hierdoor is de kwaliteit van onze opleidingen gewaarborgd en ontvang je na afloop een internationaal erkend certificaat ondertekent door Richard Bandler, één van de grondleggers van NLP.

Accreditaties Ad van der Geer
2013: Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming™
2014: Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming™
2015: Licensed Trainer of Neuro-Linguistic Programming™
2017: Licensed NLP Coaching Trainer™

Over de trainer/coach

Ad van der Geer, 1 april 1969

In 1992 kocht ik mijn eerste boek over Neuro Linguïstisch Programmeren. Vanaf dat moment ben ik actief bezig met NLP. Nog altijd ben ik enthousiast over de leerstof die NLP biedt. Maar nog leuker is het om NLP toe te passen en er resultaten mee te boeken in je dagelijkse leven. Door de jaren heen heb ik tal van trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar steeds weer kwam ik uit bij NLP als effectiefste methode als het gaat om communicatie, het creëren van verandering en het behalen van resultaten.

Daarom heb ik me de afgelopen jaren steeds intensiever met NLP bezig gehouden. Omdat ik de kwaliteit van een opleiding belangrijk vind, ben ik in maart 2015 naar Orlando, Florida, gegaan en daar heb ik mijn NLP trainers diploma behaald bij de grondlegger van NLP Richard Bandler en de Society of Neuro-Linguistic Programming™. Ik vind het belangrijk NLP verder uit te dragen en om van "mijn" NLP, jouw NLP te maken. Jouw ontwikkeling met NLP en heel veel plezier tijdens de opleiding staan centraal.

Tot ziens!
Ad van der Geer, Waalre

Contactformulier

naam *
e-mailadres *
telefoon
Aanmelden opleiding NLP Master
Aanmelden opleiding NLP Practitioner
Ik wil meer informatie
* verplichte velden
facebooktwitter
nlp