NLP Coaching

Coaching tijden

NLP Coaching vindt plaats volgens afspraak

Tarief particulieren

Intake gratis
Uurtarief € 70,- (incl. 21% BTW)

Tarief bedrijven

Op aanvraag

Locatie

Regio Eindhoven

NLP Coaching

De coach

De NLP Coaching wordt gegeven door de erkende NLP trainer Ad van der Geer. Meer...

Huidige situatie naar gewenste situatie

Mijn NLP maakt gebruik van het volgende coach model:

NLP coachmodel

Omschrijving van de begrippen:

Huidige situatie

Hierin wordt het probleem geïnventariseerd en in kaart gebracht. Zoals eerder aangegeven wordt hier vooral gekeken naar het HOE van het probleem en de ervaring van het HOE.

Gewenste situatie

Als je iets op wilt lossen moet er iets voor in de plaats komen, het liefst een gewenste situatie. Deze dient daarom duidelijk omschreven te worden. Hierbij wordt ook weer uitgegaan van HOE het zal zijn, HOE je zult doen en HOE het zal voelen in de nieuwe situatie.

Blokkades

Wat houdt je tegen om te veranderen. Meestal ligt hier een deel van het probleem verscholen, anders zou het er namelijk niet zijn. Bij het werken met of tegen blokkades worden NLP technieken en strategieën ingezet. Een veelgebruikte strategie is visualisaties.

Hulpbronnen

Iedereen heeft hulpbronnen. Het kennen en gebruik maken van NLP technieken is al een hulpbron op zich. De coach sessies kun je zien als mini NLP trainingen waarin jij leert hoe je NLP kunt inzetten in jouw situatie.

Voorwaarden tot verandering

Hier komt jouw inzet als cliënt om de hoek kijken. Van jou wordt in eerste instantie een open houding en actie verwacht. Zonder deze twee dingen, zal geen enkele verandering blijvend zijn. Als je daarnaast nog over wat humor beschikt, is dat helemaal mooi.

nlp