NLP trainingen
voor Coaches
Toolbox

Toolbox

Gebruik krachtige verandertechnieken

Alignement

Alignement

Krijg denken, voelen en doen op ëën lijn

Droom en doel

Droom & Doel

Plan kleine stappen met grote gevolgen

Iedere coach loopt tegen weerstand, blokkades en terugval aan... Leer hoe je deze onbewuste patronen doorbreekt met NLP technieken, waardoor ze eenvoudig en blijvend oplossen en jij het verschil maakt met jouw coaching.

Neuro Linguïstisch Programmeren

NLP is in de jaren 70 van de vorige eeuw ontwikkeld door Richard Bandler en John Grinder. Zij brachten effectieve vaardigheden van succesvolle therapeuten in kaart. De (taal)patronen van deze professionals ontwikkelden ze tot technieken, strategieën en modellen om aan anderen te onderwijzen.

Mensen zijn gewoontedieren. Denk-, voel- en gedragspatronen bepalen iemands leven. Zowel positief als negatief. Het opsporen en doorbreken van oude, niet helpende patronen is één van de pijlers van NLP. Vaak spelen negatieve overtuigingen, onverwerkte emoties, of onjuist verwerkte emoties hierbij een grote rol. NLP heeft verschillende technieken voor het doorbreken van deze negatieve patronen, waardoor energie vrijkomt voor transformatie. Eén van de oudste NLP technieken is bijvoorbeeld de Fast phobia cure, waarmee fobieën en angsten snel worden opgeheven. Mede door deze techniek heeft NLP wereldwijde bekendheid gekregen.

Het bewuste en onbewuste brein
Het bewuste en onbewuste brein
"De automatische piloot uitschakelen
en zelf weer aan het stuur zitten"

Ontdek de kracht van NLP technieken

  • Boek direct resultaat en zet anderen in hun kracht, wat zorgt voor zelfvertrouwen en vertrouwen in het coachproces.
  • Door een toolbox vol effectieve verandertechnieken kun je blokkades, onzekerheden en angsten vanuit verschillende invalshoeken behandelen.
  • Door het coachen op de “vorm” van een probleem en niet op de inhoud, ontstaat er een ander perspectief en kan de oplossing makkelijker geïntegreerd worden.
  • Verander gedrag door het verankeren van bewustwording en begrip.
testimonial

Meteen aan de slag met de geleerde technieken

"Ad levert maatwerk. Hij speelt in op wat er leeft bij de deelnemers en past hier de stof op toe. Hierdoor onthoud je het makkelijk en wordt het praktisch. De dag na de les kon ik meteen aan de slag met de geleerde technieken."

Judith - Systemisch Coach

"You can't solve a problem on the same level that it was created
You have to rise above it to the next level"
Albert Einstein
Voor wie?

De training Patronen doorbreken met NLP is geschikt voor coaches die tegen (onbewuste) blokkades aanlopen en de weg vrij willen maken voor transformatie.

HBO denkniveau en een gezonde portie humor zijn gewenst.

Lesprogramma

Drie dagen van 09.00-17.00 uur
Kijk hier voor een overzicht van alle lesonderdelen

Studiebelasting

Door de praktische opzet van de training, leer en oefen je tijdens de lessen. Je kunt NLP en de verandertechnieken direct toepassen in de praktijk, waardoor de “studiebelasting” minimaal is.

Certificering

Na een deelname van ten minste 80% van de lesuren en inlevering van 3 reflectieverslagen ontvang je een certificaat van deelname van mijn-nlp.nl.

Wat kun je verwachten tijdens deze training

Flow

Flow

Hoe wordt je onzekerheid de baas? Creëer bewust een gevoel van flow, door het direct oproepen van een positieve stemming, waardoor je elke situatie of gebeurtenis vol zelfvertrouwen aankunt.

Waarden

Waarden

Hoe blijf je bij jezelf? Door het bewust worden van je waarden, bepaal je je koers en communiceer je duidelijker en consistenter, wat het contact met anderen verbetert.

Overtuigingen

Overtuigingen

Hoe voorkom je zelfsabotage? Door (onbewuste) negatieve overtuigingen bewust te maken en te doorbreken, ontstaat er ruimte voor nieuwe, helpende overtuigingen.

Interne filters

Interne filters

Wat als het niet lukt om door te dringen tot de ander? Leer onbewuste filters in de communicatie te herkennen en om te buigen door te luisteren naar de vorm, in plaats van de inhoud van het verhaal

Alignement

Alignement

Wat als iemand het één zegt en het ander doet? Ontdek de missie, visie en passie en coach naar het op één lijn liggen van denken, voelen en doen, waardoor balans tussen inspanning en ontspanning ontstaat.

Zelfbeeld

Zelfbeeld

Hoe verander je een negatief zelfbeeld? Los de grootste bron van zelfsabotage op door zelfbewust en positief te leren denken, waardoor het vermogen ontstaat om een fijner leven te leiden.

Perspectief

Perspectief

Door welke bril kijk jij de wereld in? Door situaties te herkaderen, anders te bekijken, zal het perspectief veranderen waardoor er ruimte ontstaat voor verandering.

Niveaus

Niveaus

Op welk vlak, welk gebied speelt het probleem? Leer coachen op een hoger niveau dan waarop het probleem zich afspeelt, waardoor het coachproces soepeler verloopt.

Droom en doel

Droom en doel

De meeste dromen zijn bedrog? Leer hoe je van je droom een doel maakt en van je doel een haalbaar plan. Start met het leven van je droom.

€ 799,- € 647,-

3-daagse training
Patronen doorbreken met NLP

training patronen doorbreken met nlp
De deelnamekosten bedragen € 647,- en zijn vrijgesteld van BTW. De training is inclusief:
  • Een gepersonaliseerde cursusmap met handige coachkaarten
  • Een milieuvriendelijk Bambook voor al je aantekeningen
  • Koffie, thee en lunches
  • Een certificaat van deelname van mijn-nlp.nl
  • Begeleiding na de training tijdens een maandelijks online spreekuur

Reserveer nu je plek op de training